Японська кухня в ресторані «Царівка» - справжній Дух Сходу

Символіка і дух Сходу фотоГості ГРК «Царівка» приділяють особливу увагу неперевершеній кухні однойменного ресторану, в якій, крім традиційно улюблених страв української та європейської кухонь, представлені найпопулярніші і найсмачніші страви екзотичної японської кухні.

Для європейської людини Схід завжди залишався загадкою і був покритий таємницями. Не виключенням є і східна кулінарія, а особливо – японська. Завдяки багатовіковій історії, звичаям і традиціям, японська кухня вносить хвилюючі і незнані донедавна чари в прагматичний західний світ. Вона вирізняється навіть серед інших азіатських країн завдяки незвичності приготування та подачі страв, самобутній атмосфері і певному ритуалу прийняття їжі. Лише відносно недавно японська кухня стала популярна в європейських країнах, відкривши свої секрети і для жителів України. І відразу ж набула величезної популярності, насамперед завдяки екзотичним стравам і доступності даних страв для будь-якої людини.

Порційна подача страв фото

Ще однією особливістю є порційна кількість кожної страви. Японія займає одне з перших місць у світі за стрункістю жителів і їх довголіттю. Це завдяки тому, що страви подаються невеликими порціями і несуть в собі «легкість», оберігаючи людину від перенасичення. Саме тому в ресторанах японської кухні в Києві також намагаються притримуватися цієї традиції.

Одним з найбільш важливих секретів приготування японських страв можна назвати ретельний підбір продуктів, особливе ставлення до самого продукту і його обробки, красі подачі і гармонійній атмосфері, яку неможливо знайти більше ні в одній кухні світу. Наш ресторани японської кухні спромігся передати всю ту атмосферу, якою славиться Японія і створити гармонійне поєднання смаку, оформлення страви та антуражу. Адже згідно світогляду східних країн, все у всесвіті узгоджено і невіддільне один від одного, отже, і кожен елемент – як то продукт, страва, інтер'єр, сервіровка столу та подача їжі – все це має бути єдиною композицією.

Головне завдання кухарів в ресторанах японських кухні полягає в тому, щоб зберегти первинні властивості тих кращих дарів землі і моря, яким випала честь опинитися на нашому столі. Те, що створено природою – є унікальним, тому ніхто і ніколи не зможе створити краще, і головне завдання японської кухні – не творити, а знайти і відкрити. А всі надмірні зміни в смаку та структурі продукту вважається варварством.

Роли фотоДля великої дружньої компанії ми рекомендуємо замовити страву «Колекція драконів», що складається з трьох ролів з несхожими та характерними смаками - Золотого з вугром і японським майонезом; Червоного з лососем та ікрою тобіко і Зеленого з авокадо і вугром.

Для підтримки затишку, атмосфери і гармонії величезне значення має і сервірування столу. Для японця це дуже важливо, адже він «їсть» очима. Ресторан японської кухні «Царівка» повною мірою віддає данину цим звичаям, зберігаючи дух Сходу, його вишуканість і витонченість та передає все це в магію кухні. При подачі страв у фантазії японських кулінарів немає рівних: страва може відображати особливості пори року, так що не варто дивуватися, якщо прийшовши в ресторан японської кухні восени, Ви виявите в супі скибочки морквини, яка нарізана у вигляді листочків клена.

Суші в японському стилі фото

І, поважаючи черговість прийому їжі у східній традиції, не забудьте завершити вашу трапезу чайничком ароматного зеленого чаю, який подарує легкість і бадьорість.

Щоб сповна відчути всі ці тонкощі такої незвичайної і самобутньою кухні вирушайте в ресторан комплексу «Царівка», де кухарі та офіціанти дбайливо дотримуються всіх правил і традицій японської кухні. А в поєднанні з рідною природою кожна страва подарує ще більше насолоди. Після трапези Ви зможете відпочити в затишних номерах або прогулятися лісом, посидіти в альтанці біля озера, насичуючи свій організм енергією природи для подальших звершень.


Наверх