Українська кухня в ресторані «Царівка» - козацькі традиції сьогодні

Украинский борщ по-царски от ресторана "Царевка" фотоУкраїнська домашня кухня користується широкою популярністю і виділяється своєю самобутністю серед кухонь інших слов'янських народів. А такі страви, як борщ і вареники, вже давно і міцно увійшли в меню міжнародних кухонь далеко за межами нашої країни.

Процес приготування їжі в Україні завжди відрізнявся практичністю, часто в одній печі готувалися одночасно і сніданок, і обід, і вечерю. Саме піч допомагала овочам та круп’яним стравам зберегти при тепловій обробці всі важливі вітаміни і мікроелементи.

За час свого розвитку українська домашня кухня пройшла довгий багатовіковий і дуже цікавий шлях від надзвичайно простих страв, до приготування блюд з багатьох складових та ще й декількома способами готування. Істотний вплив здійснили і сусідні країни, а також численні війни з іншими народами, які принесли на територію України свої особливості. Однак це не знищило українську кулінарію, а навпаки, додало їй свій неповторний стиль та смак. Саме таким чином вона стала здобула колоритні регіональні особливості. Існують страви, типові тільки для західних українських земель, або характерні виключно для східних регіонів.

 

Українська кухня в Києві, як і у всій Центральній Україні, також піддавалася впливу і завдяки своєму територіальному розташуванню ввібрала в себе найкращий кулінарний досвід з усіх куточків нашої країни.

Ресторан "Царевка" фото


Ресторан ГРК «Царівка», як і всі висококласні ресторани української кухні, в першу чергу намагається максимально дотримуватися традицій приготування і, як і наші предки, ми віддаємо перевагу продуктам, вирощеним на рідній землі екологічним способом –  свинині, салу, різноманітним овочам, пшеничному та житньому борошну, рослинному маслу, молочним продуктам.

 

Нежнейшие сырнички в ресторане "Царевка" фотоНа сніданок рекомендуємо сирнички з родзинками зі сметаною або ніжні вареники власного приготування: солодкі – з вишнею або з сиром; солоні – з картоплею чи капустою. Завершальною рискою ситного і корисного сніданку стане надзвичайно смачного еспресо або ніжне, але таке, що добре бадьорить латте макіато.

Якщо обідній час застане Вас під нашим дахом, обов'язково скуштуйте «Борщ по-Царівськи», приготовлений традиційним способом на телятині. До борщу подається фірмова подгарніровка – ніжне сало, нарізане прозорими скибочками і згорнуте рулетиками, бочкові огірочки - корнішони власного засолу, часничок і грінки з бородінського хлібця.
Медальоны из телятины с грибным соусом фото


На ситну і поживну вечерю після напруженого трудового дня, також як і на веселі посиденьки в колі друзів, якнайкраще підійдуть неперевершені м'ясні страви від нашого шеф-кухаря. ГРК «Царівка» рекомендує медальйони з телятини, загорнуті в бекон і обсмажені на відкритому вогні, що подаються під ароматним грибним соусом та гарніром з картопляного пюре. Як доповнення до цієї страви ідеально підійде келих холодного пива влітку або що-небудь зігріваюче в морозну погоду.

 

Вареники с вишней, ручная лепка, фото

Однією з особливостей рецептів української кухні є різноманітність борошняних виробів, серед яких особлива увага приділяється прісному тісту – простому, заварному, напів-витяжному, здобному, пісочному. З прикладів можна назвати популярні на всій території нашої країни вареники, а також галушки, гречаники, вергуни, коржі, лемішки. Ресторан української кухні під Києвом пропонує велику різноманітність борошняних виробів, як солоних, так і солодких: млинці та вареники з різноманітними начинням, деруни і, звичайно ж, випічка власного приготування.

Заклади української кухні знаходять все більшу популярність і користуються все зростаючим попитом і в ділових колах, і в сімейних і дружніх застіллях. Неперевершена українська кухня та стильний інтер’єр з етнічними мотивами нагадає кожному відвідувачу ресторану «Царівка» про наших предків та коріння, а гостям України розповість про культуру нашої та побут, здивує самобутньою атмосферою і подарує пречудовий настрій.

 Наши повара фото

Ресторан української кухні «Царівка» –  це не просто місцем трапези, а й «обличчя» національної культури харчування українського народу, і в приготуванні страв традиційними, «дідівськими», методами ми несемо в блюдах нашої кухні колорит спадщини рідної країни.

 

Ресторан української кухні в Києві може стати також відмінним місцем для проведення дитячих свят. Одним з кращих серед багатьох закладів з національною кухнею визнаний ресторан комплексу «Царівка». Різноманітне меню, майстерність кухарів і висококласне обслуговування припадуть до душі і дорослим і маленьким відвідувачам, як і мальовнича природа, і безліч додаткових послуг самого комплексу.


Наверх