92 км дороги
Київ-Житомир-Чоп (зліва)
Житомирська обл.,
Коростишівський р-н,
село Царівка
+38 (063) 128-43-90 (готель)
+38 (095) 383-24-48 (ресторан)
+38 (095) 789-92-80 (басейн)
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
ГРК «Царівка» запрошує всіх цінителів вишуканої європейської кухні відвідати наш ресторан і скуштувати найкращі страви в неперевершеному виконанні. Адже європейська кухня є по своїй суті збіркою всього кращого, що тільки існує в світовій історії кулінарії. Перевірені часом вишукані та витончені рецепти з добірних якісних продуктів і компонентів, характерною особливістю приготування яких є вміле комбінування зі всілякими соусами і гарнірами.
Вважається, що свій початок страви європейської кухні беруть з Греції - колиски світового мистецтва і культури. Серед істориків існує думка, що саме в Греції з'явилися і знайшли свій розвиток перші ресторани європейської кухні. Сучасні жителі цієї країни так само, як і їхні предки, віддають перевагу рясно приправленим і добре промасленим ласощам, в яких не останню роль відіграють волоські горіхи, родзинки, риба, оливкова олія, лимон, томати та гострі спеції. У нашому ресторані обов'язково скуштуйте найпоширеніший однойменний салат грецької кухні - «Грецький». Він дарує неповторний смаковий букет завдяки вишуканому поєднанню найсвіжіших овочів «з-під ножа», ароматних маслин, волоських горіхів і оливкової олії. І ні в якому разі насолода цим салатом не відіб'ється згубно на фігурі - і ви без докорів сумління зможете побалувати себе ще чимось смачненьким.
Щоб скуштувати і насолодитися екзотичними для України стравами європейської кухні, необов'язково вирушати в далеку подорож. Для цього достатньо відвідати комплекс «Царівка». Наші кухарі чудово знають, що характерною особливістю європейської кухні є велика кількість різноманітних страв на основі овочів і фруктів, і при приготуванні будь-яких страв бездоганно поєднують неймовірну кількість різноманітних трав і спецій. Спробуйте «Жаб'ячі лапки» під вершковим соусом з лимоном – ніжна страва, приготована методом тушкування. За смаком воно чимось нагадує м'ясо курчати - якби, звичайно, у курчати могло бути таке апетитне м'ясо.
Без чого неможливо уявити жодне блюдо європейської кухні – це соуси, які додали в неї французькі кулінари. Такі доповнення вважаються не тільки гордістю, а й душею, «серцем» кулінарії. Легкі, вишукані, тонко підкреслюють смак кожної страви найрізноманітніші соуси подаються і в гарячому вигляді, і в холодному. Рекомендуємо обов’язково скуштувати запечену качину ніжку під соусом з п'яти перців, яка гарнірується картоплею по-домашньому і обсмаженими грибочками.
Звичайно, меню ресторану європейської кухні відрізняється залежно від країни його місця розташування. Причиною цьому служать різні культурні традиції, умови життя, національні характерні риси і доступність тих чи інших продуктів. Але все ж інгредієнти, які використовуються в кухні тієї чи іншої країни, неймовірно схожі, оскільки об'єднані за територіальною ознакою і за практично однаковими кліматичними умовами. В Європі переважає наявність м'ясних і овочевих страв, страв з риби, овочевих гарнірів. Не залишилися осторонь і борошняні вироби - перше, що спадає на думку - це італійські пасти і піца.
Неодмінно замовте одну з паст, представлених в нашому меню: «Паста А-ля Карбонара» відрізняється ніжним вершковим смаком; «Паста Болоньез» - фаршем з телятини, приготованим особливим способом на суміші масел з додаванням білого вина і трьох видів соусів; «Паста де Маре» буде гідно оцінена шанувальниками свіжих морепродуктів, які обсмажуються, а потім тушкуються разом з пастою просто на пательні з додаванням приправ і томатного соку, що надає страві неповторний насичений смак. Всі пасти рясно приправляються родзинкою італійської кухні - сиром «пармезан».
Ще однією характерною особливістю європейської кухні є французька традиція аперитиву: келих вишуканого вина або 50 грам екзотичного абсенту перед трапезою поліпшать і апетит, і травлення. Заохоченням же європейців до пива стало заслугою німців, бельгійців і чехів, які винайшли більше 500 різних видів цього пінного напою. Тому в нашому ресторані європейської кухні «Царівка» приділіть увагу такому найбільш популярному і завжди свіжому сорту пива, як «Хугарден» («Hoegaarden»).
Завдяки ароматному глінтвейну, незрівнянному вишневому штруделю, стильній подачі страв і бездоганному обслуговуванню, Ви відчуєте себе де-небудь в Альпійських горах, коли за вікном сніг і мороз або у привітній і темпераментній Італії літньою порою.
Європейська кухня в Києві знайшла безліч відданих шанувальників, бажаючих зануритися у витончену атмосферу. Багато з них вже оцінили комфорт і якість нашого ресторану європейської кухні в Царівці, відмінно відсвяткувавши у нас весілля, банкети, фуршети, а також зустрічі з друзями і сімейні свята.