Італійська кухня в ресторані «Царёвка» - відпочинок в стилі "Прованс"

 

Настоящая итальянская пицаІталійська кухня - одна з найпоширеніших і улюблених в усьому світі, кращі її блюда вже давно і міцно зайняли почесне місце в меню кожного ресторану високої кухні.



Ресторан "Царёвка" представляє Вашій увазі абсолютно нове, окреме меню, повністю присвячене італійській кухні. У ньому зібрані найпопулярніші і найсмачніші страви, які не залишать байдужим жодного цінителя і гастронома.


Успіх італійської кухні пояснюється тим, що при приготуванні страв використовуються тільки найсвіжіші інгредієнти. Крім того, всі регіони Італії мають свої власні, місцеві, страви. І кожен район, провінція і місто цієї гостинної і сонячної країни принесли і приносять свій неоціненний внесок у різноманіття гастрономічних смаків, даруючи нам з традиційно італійською привітністю приголомшливе різноманіття кулінарних шедеврів.

Італійська кухня - це не тільки смачні піци і паста, як багато хто звик вважати. Якщо запитати істинного гурмана, які найсмачніші та унікальні страви винайдені італійцями, Вам в першу чергу назвуть карпаччо, капрезе, Особуко, лазанью, спагетті, равіолі, різотто, гострі томатні і ніжні вершкові супи, неповторні м'ясні страви і, звичайно ж, страви на грилі!


Viva Italia!

Цікаві факти про італійську кухню:


Пармську шинку, або прошутто, подають до столу якості м'ясного "апперетіва" у складі асорті, або як закуску перед основним прийомом їжі. У літній час жителі сонячної Італії насолоджуються прошутто з кавуном або динею на шпажках, а також поєднуючи, здавалося б, непоєднуване - прошутто з медом - дивовижну комбінацію солодкого і солоного.
Чи знали Ви, що сир Пармезан в Італії захищений авторськими правами? Як це не сумно, його виготовлення заборонено за межами батьківщини - однойменної італійської провінції Парми. Цей вишуканий продукт молочарства визріває протягом 12 місяців, і лише після ретельної перевірки фахівцями отримує сертифікат якості.
Оригінальна італійська піца не повинна бути рясно заправлена сиром і / або томатною пастою! Італійці часто вживають її, як і прошутто, в якості закуски, перед обідом або вечерею.
Італійська кухня не шкодить фігурі: такі популярні в Італії борошняні страви - піца, паста, лазанья - готуються з борошна з твердих сортів пшениці і борошна грубого помелу, що запобігає набиранню ваги, оскільки сприяє здоровому травленню. Основними ж інгредієнтами знаменитих італійських десертів є фрукти і легкі молочних йогурти або сири.
Макарони і різотто - не гарнір, а самостійне блюдо.
Найстрашнішу помилку, яку турист може зробити по відношенню до італійської кухні і персонально до кожного італійця - це заправити піцу або пасту кетчупом. Більшу образу можна нанести кухареві, тільки якщо ще при цьому посипати пасту з морепродуктами пармезаном!
Саме в Італії був винайдений спосіб приготування одного з найпопулярніших напоїв у світі - класичної кави еспрессо. Не дивно, що й перша еспресо-машина була представлена публіці також в Італії в далекому 1905 році.
Настоящая итальянская пицаАнтипасто: Хамон, моцарелла, пармезан, баклажанная икра, базиликовое и томатное песто, овощиТальятелле с лососем, цуккини, помидорами черри и соусом ПестоГустой суп с кальмарами, мидиями, судаком и лососем
Buon appetito!

Наверх