Відпочинок під Києвом з басейном

Відпочинок під Києвом з басейномЯк круто і насичено відпочити влітку, якщо можливості надовго виїхати на море або далеко за межі Києва немає? Все просто: вибрати готелі або комплекси, які пропонують відмінний відпочинок під Києвом з басейном. Це один з найоптимальніших варіантів для відпочинку всією сім'єю за межами міста в тиші лісових масивів і в тіні насиченої зелені. Саме такий відпочинок пропонує сучасний готельно-ресторанний комплекс Царівка - ідеальне місце для комфортного і спокійного відпочинку цілий рік далеко від галасливого міста.

Який відпочинок ви б вважали за краще у вихідні, якби перед вами стояв вибір: залишитися в місті або виїхати за його межі на природу? Напевно для багатьох поїздка за місто стала б справжнім порятунком, тому що городянам перенести літню спеку можна тільки в оточенні вікових сосен, в лісовій прохолоді і тіні, а також на воді: наприклад, у великому літньому басейні.

Ви згодні? В такому випадку пропонуємо вам звернути увагу на бази відпочинку під Києвом з басейном, які нададуть шикарний відпочинок за доступною вартості і зможуть порадувати не тільки дорослих, а й дітей комфортним відпочинком, веселими розвагами та приємним проведенням часу.

Вибір місця для відпочинку повинен грунтуватися на декількох факторах:

  • віддаленості від міста і зручності добирання на місце відпочинку;
  • наявності озеленення на території або розташування безпосередньо в лісі;
  • наявність ресторану або кафе, де завжди можна перекусити або випити прохолодні напої;
  • наявність водойми або басейну з облаштованою прилеглою територією, що робить літній відпочинок ідеальним;
  • можливості залишитись на кілька днів в комфортабельних номерах, де можна відпочити в тиші і спокої.

Відпочинок під Києвом з басейномЯкщо вас цікавить відпочинок під Києвом з басейном, приділіть увагу готельно-ресторанного комплексу «Царівка», який забезпечить всі необхідні умови для того, щоб ви і ваша сім'я або компанія добре відпочили. Розташований в лісі, де на території ростуть багатовікові дерева, ГРК Царівка забезпечує всім своїм гостям затишок, комфорт і безпеку. Персонал оточить вас турботою і максимальним комфортом, розвинена інфраструктура порадує як гурманів, так і любителів природи і простору, а вже дітвора точно витратить енергію, пострибавши на батуті, побігавши по травичці і/або вдосталь накупавшись в теплому басейні. У ГРК Царівка всі гості зможуть чудово відпочити і набратися сил перед поверненням до міста.

Бази відпочинку під Києвом з басейном

Правильний вибір місця для відпочинку - запорука ідеального проведення часу і максимального розслаблення. Дуже важливо знайти комплекс далеко від шуму, спеки і пилу, а також оточити себе якісним сервісом і можливістю відпочити, не приділяючи час рутинним обов'язкам: приготування їжі, прибирання та ін. В готельно-ресторанному комплексі Царівка ви можете смачно поїсти в ресторані, насолодитися ранковою кавою або вечірнім келихом пива в барі, а також відпочити біля басейну на лежаку. У ресторані комплексу пропонують страви європейської, італійської, української та японської кухні.

Відпочинок під Києвом з басейномСтворення ідеальних умов для відпочинку, а також якісний і ненав'язливий сервіс забезпечують спокійний відпочинок і навіть деяку інтимність. Багато відпочиваючих відправляються на відпочинок за усамітненням - в спробі побути удвох, абстрагуватися від зовнішніх проблем і робочих процесів. І наш заміський комплекс може забезпечити все це! Саме тут можна насолодитися розміреним відпочинком і релаксом, зануритися в спокійну атмосферу.

Сучасний заміський готель під Києвом «Царівка» надає вам відмінний шанс відпочити далеко від міської суєти, насолодитися прохолодою і комфортним відпочинком, не виїжджаючи далеко за межі київської області.

Комплекс готовий прийняти сімейні та закохані пари, великі молодіжні компанії і робочі колективи, які відправляються на відпочинок всім складом. Ми надамо максимум можливостей і варіантів для ідеального заміського відпочинку.

Де відпочити з дітьми під Києвом?

Хочете порадувати своїх дітей відмінним відпочинком? Приїжджайте до готельно-ресторанного комплексу «Царівка», де все створено для того, щоб діти різного віку змогли отримати можливість відмінно провести час. Для самих маленьких діток спеціально облаштований «лягушатник», який забезпечить максимум безпеки і забезпечить море задоволення від відпочинку на воді. На території готелю можна придбати або взяти в оренду все, що необхідно для активного або пасивного відпочинку біля басейну: плавки і купальники, нарукавники для самих маленьких діток і великі кола для фотосесій любителям соціальних мереж.

Спеціально для дітей в меню ресторану можна знайти масу смачних і корисних страв. Саме тому ви завжди зможете якісно погодувати свою дитину, надавши йому великий вибір страв з асортименту його улюблених ласощів. Для забезпечення безпеки переміщення по терасі басейну, в її облаштуванні використовувався спеціальний матеріал, який запобігає сильному нагріванню.

Ви хочете подарувати масу позитивних емоцій своїй дитині на вихідні? Подаруйте йому радість від відвідин заміського комплексу з басейнами, де він зможе вдосталь поплавати і насолодитися іграми у воді. Подаруйте йому відпочинок під Києвом з басейном, адже яка дитина не любить вдосталь похлюпатися ?!

Щоб забронювати номер в готелі - зателефонуйте за вказаним на сайті номером телефону завчасно, адже в спекотний період номери бронюють не менше, ніж за два тижні, а то й за місяць до передбачуваної дати заїзду!

Корисна інформація:
Комфортабельний літній заміський відпочинок з басейном під Києвом
Готелі з басейном під Києвом


Наверх